Van veteranen in de mode-industrie tot succesvolle ondernemers: de inspirerende reis van Ine en Helga

Het is Internationale Vrouwendag! En dat vieren we door twee absolute powervrouwen in de kijker te zetten: Ine en Helga van het handtassenmerk KAAI.

Het is Internationale Vrouwendag! En dat vieren we door twee absolute powervrouwen in de kijker te zetten: Ine en Helga van het handtassenmerk KAAI.

Hun verhaal begon in 2017 toen ze na jaren in de mode-industrie een gat in de markt ontdekten. Als drukbezette vrouwen die vaak onderweg waren, vonden ze maar geen stijlvolle tas die zowel functioneel als elegant was. Dus besloten ze om zelf de handen uit de mouwen te steken en hun eigen handtassenlijn te lanceren.

Ze ontwierpen een tas die niet alleen mooi is, maar ook opgewassen is tegen de dagelijkse uitdagingen van de moderne vrouw. Ruim genoeg voor alle onmisbare spullen, van lipstick tot laptop, blijven Kaai-tassen er compact uitzien. En welke outfit je erbij matcht doet er ook niet toe: een Kaai-tas past bij elke look.

Deze aanpak van een werktas voor vrouwen was een schot in de roos. KAAI werd al vrij snel een succes in België. Kort daarna volgden andere Europese landen zoals Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Tegenwoordig vind je zelfs al Kaai-tassen in de Verenigde Staten. Ine en Helga zijn op die manier het perfecte voorbeeld maakt van op-en-top vrouwelijke emancipatie en doorzettingsvermogen. 

Image

We zijn trots op Ine en Helga. De laatste 6 jaar hebben we van dichtbij kunnen zien hoe deze twee geweldige dames hun visie hebben omgezet in een succesvol merk en een groeiende onderneming. Ook in de toekomst willen we niets liever dan hen helpen hun dromen te verwezenlijken. We kijken uit naar onze verdere samenwerking en wensen hen alle succes!

Over de auteur


Mainoc van Altdoo

Mainoc Despeels


Mainoc Despeels is een digitale marketeer bij Altdoo. Mainoc heeft een passie voor performance marketing op Google Ads en Meta. Landingspagina's maken in bv. Wordpress of Shopify is ook iets dat ze echt graag doet.

Share this Post