Wat is Growth Hacking?

wat is growth hacking

Elk bedrijf wil groeien. Elk bedrijf wil uiteindelijk hun inkomsten verhogen. Daar zijn verschillende oplossingen voor. Vaak is op korte termijn Growth Hacking het meest interessante. Nu, wat houdt dat juist in? Hoe pas ik het toe op mijn bedrijf? Wat zijn de do’s en don’ts? Dit kom je allemaal te weten in de volgende meetup van Trive.

Growth hacking, iets voor mijn bedrijf?

Growth hacking is een manier om je bedrijf snel te laten groeien met minimale middelen. Bedrijven zoals Spotify, Air BnB en Uber zijn er groot mee geworden. Elk bedrijf heeft zijn opportuniteiten waarop growth hacking kan toegepast worden. De grote uitdaging is om deze opportuniteiten te benutten.

Meet up:
Marketing en Growth Hacking voor kleine bedrijven

Op maandag 29 april om 18:30 zal Raphael Nolens, founder van Altdoo, vertellen hoe Growth Hacking plaatsvindt en hoe jij als bedrijf dit kan toepassen. Achteraf zal er nog voldoende tijd zijn om jouw vragen te stellen en een hapje en drankje te verorberen.

De plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel in voor de meetup marketing en growth hacking

Hier alvast een korte introductie tot Growth Hacking:

Korte introductie tot Growth Hacking