Leren door te doen

Digitaal Assistent Altdoo

We vieren vandaag het 10 maanden bestaan van Altdoo. In deze korte periode hebben we al heel wat leuke uitdagingen mogen trotseren. Vorige week maakte daar zeker deel van uit: een fotoshoot voor een gloednieuwe webshop.

Studenten met elk hun eigen skills en ambities

Onze studenten komen vanuit verschillende opleidingen met telkens de nood aan een verdere praktijkontwikkeling in hun interessegebied. Dit gaat van social media skills tot Google Advertising of van fotografie tot creative design thinking. We geven onze student-zelfstandigen de vrijheid om zichzelf te ontwikkelen naar een persoon die klaar is voor de arbeidsmarkt.

Vorige week stonden we voor een nieuwe uitdaging: een fotoshoot. Lukas Vos, student Beeldende Vormgeving, nam de shoot op zich. Een uitdaging? Zeker en vast. Geslaagd? Oordeel zelf maar.

Hij vond het alvast een heel leerrijke ervaring: “Op school moeten wij vaak taken uitvoeren voor punten, nu moest ik een taak uitvoeren maar in plaats van er punten op te krijgen wordt het resultaat op een webshop geplaatst. Dat geeft voldoening en ik word er nog voor betaald ook! (lacht)”

Wil jij net zoals Lukas de theorie in praktijk brengen? Contacteer ons via Linkedin en wie weet sta je binnenkort voor een nieuwe uitdaging.

Digitale uitdaging Altdoo