Student Spotlight – Fedor Govaert

Student-zelfstandige

Ik zal mij eerst even kort voorstellen. Ik ben 23 jaar en woon in Antwerpen. Ik heb een bachelor Communicatie Management afgerond en volg nu een Postgraduaat Digitale Marketing en Communicatie. Ik maak sinds eind december 2017 deel uit van Altdoo en ben van plan hier nog wel even door te gaan.

Hoe ben ik bij Altdoo terecht gekomen?

Na het behalen van mijn bachelor, begon ik te beseffen dat ik meer toekomstgericht moest beginnen denken. Ik had net een periode van enkele maanden als freelance account achter de rug. Dit inspireerde mij om opnieuw opzoek te gaan naar een kans om ervaring op te doen in de digitale wereld. Ik wist echter niet hoe ik hieraan moest beginnen. Terwijl ik aan het scrollen was op LinkedIn, botste ik op een post van Raphael Nolens (founder Altdoo). Hij vroeg zich af of er studenten in zijn netwerk zaten die een studentenjob in de digitale wereld zagen zitten. Ik aarzelde geen seconde en stuurde Raphael een berichtje. Enkele face-to-face gesprekken later mocht ik beginnen bij Altdoo.

“Ik wou dat ik al eerder begonnen was met het verder ontwikkelen van mijn digital skills.”

Zou ik deze job aan mijn leeftijdsgenoten aanraden?

Eerst en vooral vind ik job een vrij negatief getint woord. Ik zie dit eerder als een verrijking van mijn digital skills waar ik toevallig ook nog eens voor betaald word. En dan om op de vraag te antwoorden, ja, ik zou dit aanraden aan iedereen die ambitie heeft om bij te leren. Als ik heel eerlijk ben kan ik zeggen dat ik wou dat ik al eerder begonnen was met het verder ontwikkelen van mijn digital skills. Jarenlang werkte ik in de horeca om als student rond te komen. Ik besef nu dat ik die tijd evengoed nuttig had kunnen benutten met deze functie als digitaal assistent.

Mijn ervaring bij Altdoo

Om te beginnen moest ik mij inschrijven als student-zelfstandige. Dit maakt het mogelijk om van thuis uit te werken, wanneer en hoelang je maar wil. Eens dit in orde was kon ik aan de slag. Ik heb in deze twee maanden meer bijgeleerd dan tijdens mijn bachelor. Dat zegt enerzijds genoeg over de bachelor maar ook zeker over Altdoo. Zoals de slogan het zelf zegt: ‘leren door te doen’. Hier ben ik het volledig mee eens.

Heb je nog vragen? Aarzel niet en stuur mij een berichtje op LinkedIn!