Onze Top 3 Digital Marketing Blogs

favoriete-marketing-blogs

Beste ex-digibeet

Het digitale landschap verandert continu. Één van de meest effectieve manieren om up-to-date te blijven met de veranderingen en om aan de slag te gaan met digital marketing is door blogs te lezen of naar podcasts te luisteren en uiteraard door te DOEN!

Want bij Altdoo geloven wij in leren door te doen.

Hier is een lijst met een top 3 van Digitale Marketing Blogs of personen die je zeker moet volgen :

  1. Avinash Kaushik

Avinash Kaushik is één van de bekendste figuren in de wereld van Analytics. Hij brengt al meer dan 10 jaar inzichten over analytics en slaagt erin om de saaie cijfers van analytics tot leven te brengen.

PS: op zijn blog vind je een audio summary terug van zijn bestseller Web Analytics 2.0. Het abonneren op zijn nieuwsbrief is zeker een aanrader.

  1. Neil Patel

Hij wordt ook wel omschreven als de OG van Online Marketing. Zijn website staat gekend als The All-in-one SEO tool. Ben je op zoek naar keywords? Of wil je meer te weten komen over SEO en online marketing. Dan raad ik je zeker aan om zijn website eens te bezoeken.

PS: Op zijn blog vind je korte podcasts waar hij kort en krachtig uitleg geeft over de verschillende aspecten van online marketing

3. Search Engine Land

Om steeds up-to-date te blijven met de nieuwste wijzigingen in het Digitale landschap is Search Engine Land een informatieve platform die dagelijkse berichtgeving doet over trends, aankondigingen van nieuwe  functies en productwijzigingen in populaire platforms die door digitale marketeers worden gebruikt om online klanten te bereiken.

Ben jij geïnteresseerd in alles omtrent Digital Marketing? Stuur ons dan zeker een berichtje